Fysioterapi Østerbro

 

Har du brug for fysioterapi på Østerbro? Den fysioterapeutiske klinik Hele Kroppen ligger centralt placeret på Østerbro, nærmere bestemt Gunnar Nu Hansens Plads 3A. Her behandler fysioterapeut Tomas Kofoed-Nielsen hver dag danskere med smerter eller gener i bevægeapparatet.

 

 

Tomas Kofoed-Nielsen

 

 

Tomas har en baggrund som atlet, han har bl.a. været en del af danske regions- og juniorlandshold i atletik, hvilket har givet ham en god fornemmelse af kroppens mange sammenhænge og systemer. I år 2013 blev han desuden nordisk mester i disciplinen længdespring. Interessen for fysioterapi stammer fra dengang Tomas i længere tid havde døjet med en knæskade, men blev fuldstændig smertefri efter blot en enkelt konsultation hos fysioterapeut Jens Ole Møller.

 

Kroppen som helhed

 

Tanken bag Tomas’ behandlinger er, at kroppen er en helhed og skal behandles derefter. En behandling omfatter ændringer i alle livets aspekter. Tomas tager sig god tid til at diskutere motion, kost, søvn og psykisk velvære med sine patienter, så de selv kan føre forandringen ud i livet. Det er helt afgørende for en vellykket behandling, at der er fokus på både sind og krop. Hvis din krop skal få det bedre, er det nødvendigt, at du lærer at få en kropsbevidsthed, hvilket betyder, at du lærer at lytte til og mærke din krop og dens reaktioner – og hvad det er den prøver at fortælle dig. En stor del af at få det bedre fysisk og mindske smerter og symptomer handler i høj grad om, at lære sig selv at kende. At få bevidsthed om din krop bidrager til, at du fremover vil kunne mærke små symptomer inden de bliver til smerter eller skader, så du kan nå at reagere og ændre din adfærd. Lærer du at aflæse din krops signaler, vil du slippe for skader og gener – og det vil jeg hjælpe dig med.

 

Kontakt


Du finder Hele Kroppen på Gunnar Nu Hansens Plads 3A, 2100 København Ø. Placeringen kan ikke være mere central, og du kan let parkere bilen på den store parkeringsplads lige udenfor klinikken. Benytter du dig af offentlig transport er der også rig mulighed for at tage bussen, idet flere forskellige ruter stopper lige ved døren. Bus 1A mod Avedøre Station og bus 1A mod Hellerup Station, stopper fx ved henholdsvis Århusgade og Gustav Adolfs Gade, hvorfra der kun er 200 meter, til du står i klinikken. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen, så vi i fællesskab kan hjælpe dig mod en smertefri hverdag!